Bij Eazie kun je genieten van een snelle, authentieke Aziatische maaltijd. Vers gemaakt met gezonde, hoogkwalitatieve ingrediënten. De ‘Eazie way of life’ draait om snel, makkelijk en vooral gezond eten. Eten dat niet alleen belangrijk is voor je body, maar ook voor je soul. Met dit uitgangspunt ontwikkelde Sandenburg het vernieuwde concept, look & feel en ontwerp voor de Eazie stores.

Eazie art
Eazie chef

Samen met het team van Eazie hielden we de strategie van het store concept tegen het licht. We optimaliseerden onder meer het bestelproces, en legden nóg meer focus op gezonde en verse producten.

Op basis van deze strategie en visie ontwikkelden we een ruimtelijk ontwerp. Het bestelgebied oogt Asian Urban, met ruwe materialen zoals baksteen en licht bamboe. Hier stel je je eigen wok- of soepmaaltijd samen, of bestel je versgeperste sappen en gezonde wraps.

Eazie desk

“Sandenburg is jong, werelds, flexibel en breed georiënteerd met ervaring in horeca en foodservice.”

Rob Wolfs, directeur Eazie

Eazie art
Eazie toilet
Eazie food

In het zitgebied neem je de tijd om rustig te genieten van je maaltijd. In de open keuken, die vanuit elk punt in het restaurant zichtbaar is, bereiden de koks je verse maaltijd met een ‘Asian magic touch of happiness’.

De eerste pilot werd eind 2018 geopend op Tilburg CS. Utrecht CS, Den Haag Leyweg, Amsterdam Ferdinand Bolstraat, Alkmaar en Zoetermeer volgden al snel.

Eazie exterieur
Eazie art

Project team

Joram Meruwella

Spatial Design Lead

Markus Konings

CEO Sandenburg-DST

Bekijk hier:

Eazie