TotalEnergies Café Bonjour

Jaar
2015 – heden
Expertise
Total café bonjour bestel desk

Met het door Sandenburg-DST ontwikkelde bakery en food/shopconcept Café Bonjour speelt TotalEnergies Nederland in op de veranderende behoefte van zijn klanten. Dit onderscheidende concept maakt voor TotalEnergies Nederland het verschil binnen een competitieve branche.

In samenwerking met het team van TotalEnergies en Landmännen Unibake ontwikkelden we de conceptstrategie en visie voor het nieuwe concept. Met onderzoek naar klantbehoeften en markttrends werd het concept onderscheidend en toekomstbestendig gemaakt.

logo Total café bonjour

“Sandenburg-DST is een professionele partner die een verlengstuk is van onze expertise en marktkennis.”

Alwin Kautz, General Manager Combined Refuelling Services TotalEnergies Nederland

oven Total café bonjour
brood assortiment Total café bonjour
Illy apparaten Total café bonjour

In Café Bonjour ligt de winkelfocus niet meer op brandstof en tabak, maar op foodservice en versbeleving. Medewerkers staan in direct contact met klanten. Hun rol verandert van kassamedewerker naar gastvrouw of gastheer, die klanten als gasten behandelen.

Een randvoorwaarde bij het foodservice design was dat Café Bonjour met de nieuwe bakery eenvoudig te integreren moest zijn in de huidige winkeluitstraling. Dat maakt een laagdrempelige en kosteneffectieve uitrol mogelijk in heel Nederland.

Brood assortiment Total café bonjour

Project team

Jamie van de Bilt

Brand Designer

Joram Meruwella

Spatial Design Lead

Bekijk hier:

Total Energies          Café bonjour